LASVEGASA, MĒS NĀKAM!

  Sveikiņi. Izdomāju, ka pirms LasVegasas vajag vēl šeit piekāpt un uzdrukāt par pelēko ikdienu.
  Šī nedēļa bija super īsa. Pirmdiena bija brīva (Prezidenta diena), tad otrdiena samērā ātri paskrēja... Otrdien no rīta šausmīgi negribējās iet uz skolu. Trigonometrijā atkal bija kaudze ar mājasdarbiem jānodod, tad angļu valodā mūsu skolotājas aizvietotāja nebija skolā, tāpēc aizvietotājai bija cita aizvietotāja. Kaut kāda ome, kurai vispār nebija saprašanas, kur viņa atrodas un kas jādara. Skatījāmies filmu par bērniem, kas II Pasaules kara laikā tika izsūtīti uz visām pasaules malām. It kā jau būtu bijis interesanti skatīties, bet es tiešām nevarēju noturēt acis vaļā. Tur tie cilvēki runāja visu laiku vienā tonī, kas burtiski iemidzināja visu klasi.  Un tad vēl stundas beigās ‘labās’ ziņas = šitā skolotāja mums būs visu atlikušo nedēļu. Jē.
 Dejošanā izdarījām nedaudz, nedaudz vairāk par neko. Skolotāja jau arī forša – neiesildījāmies un tad no mums bez maz vai špagatu prasa uztaisīt dejas laikā. Ļoti gudri! :D
  Fitnesa klasē gandrīz nosprāgām. Bija jāskrien pusotra jūdze, kas ir 6 apļi apkārt futbola laukumam. + ārā nenormāls karstums. Haha, bet es noskrēju vēl ātrāk par pašu skolotāju. Pēc tam vēl bija dažas mocības iekštelpās un tas arī viss. Ātra diena.
  Vakariņas paēdām meksikāņu restorānā Rubios. Mm, viņiem tur ir tik garšīgi burrito.. yumm! Taisījāmies jau iet prom, kad pēkšņi restorānā ienāca Tanja un Agnese. Tad nu mūsu „tūlīt iesim” pārvērtās par pusstundu ilgu pļāpāšanu par Las Vegasu un par Chat – apmaiņas studentu no Taizemes, kurš ‘nemāk uzvesties’ . Respektīvi – viņa viesģimene grib pēc iespējas ātrāk no viņa atbrīvoties. Čalis katru dienu to vien dara, kā sēž savā istabā pie datora un vispār ar nevienu nerunā. Viņa viesģimene pat nezināja, ka šis taisās uz LasVegasu braukt! Tad nu tagad visi izmisīgi meklē kādu ģimeni, kas gribētu viņu pieņemt. Sūdīgi tas, ka, iespējams, viņam vajadzēs mainīt skolas... 3 mēnešus pirms izbraukšanas. Malacis. 

  Trešdien, par spīti tam, ka no mājas jāiziet 9:20, es biju augšā jau kopš 7:02 ..No paša rīta bija tik labs garīgais, ka muti nevarēju aizvērt un visu laiku kaut ko pļurkstēju. Protams, tas viss sabojājās trigonometrijā, kad mums tika iedoti 43 jautājumi, lai mēs mācītos kontroldarbam + man, kā vienīgajai 10-klasniecei, iedeva kaut kādu citu kaudzi ar jautājumiem, kas ir priekš AIMS testiem. Tie būs kaut kad martā un man nav ne mazākās sajēgas, kas tas īsti ir. Varu palielīties, ka man vienīgajai tajā klasē ir A. Tāpēc mani uztver par bez maz vai kaut kādu ģēniju, kas 10.klasē visu to trigonometrijas sviestu saprot. „Europeans are naturally smarter than us,” teica meitene vārdā Tannis, un, katru reizi, kad izrunāju viņas vārdu, man tas asociējas ar tenisu.
  Angļu valodā turpinājām skatīties to pašu filmu. Visa klase aizmiga.
  Pusdienās bija sasodīti gara rinda + beigu beigās tas, ko paņēmu, bija tik ļoti pretīgs, ka nožēloju, ka iztērēju $2.25 par to sūdu. BBQ vistas burgers (kur puse no vistas bija skrimšļi) un sausi kartupeļi bez garšas, un saspaidīti āboli ar kaut ko kraukšķīgu klāt.
  Dejošanā atkal praktiski neko neizdarījām.
  Fitnesā bija stunda kopā ar vienu freshmen(9.klase) klasi, un mēs spēlējām handbolu. Murgs kaut kāds. Manā gadījumā tā bija riņķošana pa zāli.. 
  Pēc stundām jau baigi sapriecājos, ka iešu uz čaļu pirmo beisbola spēli šajā sezonā, bet izrādījās, ka tā spēle ir kaut kādā citā skolā – aplauzos! Tad nu vilkos uz autobusu, mājās beidzot paēdu kaut ko garšīgu, tad netīšām aizmigu, pamodos, aizvedām Šarloti uz viņas baleta nodarbību, paēdām vakariņas restorānā (jā , atkal!) Ihop, Bria ar Benu sastrīdējās (neparedzami) , aizbraucām uz Target, kur mēs ar Šaroti nedaudz izklaidējāmies, kad atradām Svētā Patrika (?) dienas rotājumus. Bija viena baigi forša, zaļa cepure, kurai komplektā nāca bārda... Tādā izskatā abas staigājām pa visu veikalu.
  Apmēram tā arī beidzās trešdiena... ā nē. Aizmirsu vēl vienu lietu. Pēc stundām abas ar Šarloti nākam no autobusa uz mājām... Mums pieiet klāt kaut kādas meitenes (varētu būt apmēram 13gadīgas) un vienkārši apstājas mums pretī uz ietves :D Man tāds wtf skatiens, un tad viena skatās man sejā "you have really pretty eyes" ... man vēl lielāks WTF :D Pasaku paldies, un izlaužu ceļu starp viņām un mēs ar Šarloti turpinam iet uz mājām. Aiz muguras dzirdu atkal to meiteni "but they're really pretty". Neizturēju, sāku smieties un pateicu atkal paldies. Joprojām nepieleca, kas tās tādas un no kurienes uzradās, un kāds vispār sakars...

  Ceturtdien (šodien) gāju uz skolu ar apziņu – jess, vēl tikai šodiena un tad nedēļa būs galā. Protams, diena nenormāli vilkās. Trigonometrijā iesākām kontroldarbu. Cerams, ka pirmdien man ļaus pabeigt. (tikko Pixie sāka vemt uz dīvāna blakus Šarlotei, un Šarlote pārbijās un izgāza pienu sev uz džinsiem :D:D) amm, tātad pie kā es paliku... nu, vārdu sakot, atlikusī diena skolā bija tāda - nekāda.
  Gribējās tikai šeit uzrakstīt pirms braukšanas uz Las Vegasu (gribēju jau kā saīsinājumu rakstīt LV, bet tad sapratu, ka var rasties pārpratumi :D)

Rītdien no rīta 9 izbraucam! Mašīnā būsim: Mišela, Šarlote, es un Lena (meitene no Vācijas).

  Fotoaparāta baterijas jau ir uzliktas lādēties, šovakar daudz darāmā būs. Atpakaļ būsim svētdien pēcpusdienā. No šejienes tas ir apmēram 4 stundu brauciens, un tagad tur esot pabeigts kaut kāds krutais tilts, kuram laikam brauksim pāri. Nezinu, kas tur tik īpašs. Tad jau redzēsim!
Tāāād līdz, visticamāk, pirmdienai. Čau



4 komentāri:

  1. ļoti skaisti izskaties :)

    tāpat kā tas saldējums;D

    AtbildētDzēst
  2. zin kas, vienīgais gribās to Šarloti redzēt.. ; D

    AtbildētDzēst
  3. Šarloti jau sen Megijas dragiem.lv albūmā var redzēt. ;D
    Bet tas tā..

    Nezinu, kas šajā blogā ir tik interesants, bet pavisam parasta diena tev, man šķiet tik interesanta.
    Saliec daudz bildes no LasVegasas, labi? ;d

    AtbildētDzēst
  4. ehh LasVegasa.. mm :D izklaidēsies pa riktīgo? :D kā filmās :D kazino, klubi :DD lūk man tas saistās ar las vegasu :D

    AtbildētDzēst