DĀVANU DUŠA

 Laaaabvakar. 
Sestdiena, 26.marts.
 Kā jau jums visiem labi zināms, svētdien bija paredzēts Brias baby shower, tāpēc sestdien bija nenormālie tīrīšanas darbi. Ielūgti bija +/- 40 cilvēki, kas nozīmēja tikai to, ka vajag pēc iespējas vairāk brīvas vietas. Tad nu dzīvojamā istaba tika atbrīvota no mēbelēm - viss sastumts manā, Šarlotes un Mišelas istabās. Protams, neiztikt bez traumām- mājas sienas ir diezgan traki apdauzītas pateicoties dīvānu asajiem stūriem. No vairākiem cilvēkiem aizņēmāmies saliekamos galdus un krēslus, ar kuriem tika aizpildīta visa dzīvojamā istaba. Pa dienu vairāk bija tīrīšana, tad vakariņas paēdām krutā restorānā Red Lobster, kur mūs apkalpoja Elvis Preslijs (nu pēc balss tā likās, pēc izskata gan vairāk kaut kādu aktieri atgādināja). Pēc tam atbraucām mājās un tad bija atlikusi labākā daļa - istabas rotāšana. Nu, vārdu sakot - viss rozā (bet protams). Uz beigām mums ar Šarloti nebija ko darīt, tāpēc karinājām kaut kādas lentes, kur vien pagadās, sākot ar žalūzijām un beidzot ar cepeškrāsns rokturi. Galu galā gulēt aizgājām ap 1 naktī.

Svētdiena, 27.marts.
 No rīta vairs īpaši nebija ko darīt, tāpēc bija tāds mierīgais rīts. Ap 11:00 atbrauca Mišelas mamma ar dažām tonnām pārtikas. Sākām visu likt pa vietām. 12:00 jau sāka ierasties pirmie ciemiņi un tad tur blā blā blā, visi nāk ar milzīgām dāvanām, paēd, tad spēlējām(pareizāk sakot - ciemiņi spēlēja) visādas spēles. Pēc tam Bria un Bens atvēra visu to kaudzi ar dāvanām un jāā.. Aubree jau tagad ir vairāk drēbju nekā mums visiem kopā. :D Nu tā, vairāk īpaši nezinu, ko par to visu rakstīt. Bildes būs citreiz, jo es visu fočēju ar Šarlotes fotoaparātu, kamēr viņa filmēja visu to pasākumu. Jā, MTV neieradās, bet šie palūdza, lai mēs paši safilmējam tur visu. Vēl joprojām nav zināms, vai Briu uzņems tur vai nē. Viņa ļoti čammājās ar tām papīru lietām. .


Pirmdiena, 28.marts.
 Diena skolā bija kaut kāds sviests. Fitnesa klasē vajadzēja skriet ārā. Tas nav jauki, jo tagad paliek arvien karstāks. Šīs nedēļas beigās it kā sola pat līdz +35 grādiem. Pēc stundām braucām uz Arrowhead, kur es nopirku saulesbrilles (jā, es! tie, kas mani pazīst, zina, ka uz manas sejas normāli izskatās aptuveni 1 saulesbrilles no 8798684684972) uuun vēl vienu kaklarotu, robotu, kuram var kustināt rokas. Forši. Tad paēdām ūberveselīgas vakariņas Burger Kingā, un pa ceļam uz mājām nopirkām kasti ar virtuļiem. :D Ar Šarloti Walmart'ā klausījāmies tās apsveikumu kartiņas, kurām ir mūzika iekšā. Rezultāts - visu atlikušo vakaru dziedājām chicken dance meldiņu. Nopirkām Bellai (sunim) divas bumbas. :D Un Mišela nopirka viņai 'gultu'. Pa ceļam uz mājām savācām Benu no darba un bijām mājās ap pus 11 vakarā. .


Otrdiena, 29.marts.
 No rīta pamodos pusstundu agrāk, izvedu suņus pastaigā ar domu, ka tā varēšu labāk pamosties. Nop, tas nestrādā. Tāpat trigonometrijā žāvājos. Bet neaizmigu, pārmaiņas pēc. Goda vārds, šejienes matemātikas sistēmu es pilnīgi un galīgi neizprotu. Tikko mums bija 3 nodaļas par tiešām trigonometriju, nu +/- kaut kas uz to pusi, ko varētu 12.klasē mācīties. Un tagad 4.nodaļa ir par kvadrātsaknēm, diskriminatiem un to, kā noteikt, cik kvadrātvienādojumam ir atrisinājumu. Septītās klases viela Latvijā.  Un vēl šeit mums māca atrast iedomu atrisinājumus vienādojumiem :D Jā, tieši tā - iedomu. Tādus, kas nepastāv. KĀDĀ, PIE VELNA, SAKARĀ IR JĀATROD IEDOMU ATRISINĀJUMI, JA VIŅI ĪSTENĪBĀ PAT NEPASTĀV?!? Kur tajā visā ir sakars? Vispār aizgāja ciet man tajā stundā. Sāku zīmēt kaķus kladē. 
 Angļu valodā bija grupu darbs, bet, paldies Dievam, grupas varēja izvēlēties. Tad nu manā grupā mani izpratināja par visu ko saistītu ar Latviju, un viņi bija nesaprašanā, kā es, kā ne-amerikāniete, varu zināt ASV pirmo prezidentu un to, cik ASV ir štatu. 
 Dejošanā ienākam klasē, un skolotāja paziņo, ka šodien jāatrāda visai klasei, cik tālu esam tikuši grupu dejās. Hm, nu ņemot vērā, ka 2 no 6 mūsu grupas meitenēm visu laiku guļ... Bet nu, protams, nekas cits neatlika, kā vien uz ātro kaut ko salikt kopā uuun ļoti ātri pienāca stundas beigas, kad visām grupām vajadzēja dejot klases priekšā. Pirmā grupa nodejo - saprotam, ka mums ir salīdzinoši daudz izdomāts. Otrā grupa nodejo - šiem apmēram tikpat, cik mums. Un tad mūsu kārta. Nostājamies klases priekšā, gaidām, kamēr kāds pie mūzikas centra 10minūtes meklē, kur jāliek disks un nākamās 10min meklē Play pogu :D Labi, sāk skanēt mūzika, un es dzirdu - klases priekšā kaut kāds bars meiteņu sāk kliegt: Wohoooo, go, Megijaaaaa! Ar viņām nekad mūžā neesmu runājusi, bet nu ko lai dara, ka būt apmaiņas studentam skaitās kruti... :D . . 
 Pēc stundām atnācām mājās, Bella bija saplosījusi savu jauno gultu. Neizturēja pat 24h. 


Tā vairāk arī nekas īpašs nav noticis. Rīt trešdiena - skola sākas 10:00. Ar labu nakti.

P.S. Šāda izskatījās Baby Shower kūka. Trekna un krāsaina - amerikāņu stilā.

1 komentārs:

  1. 50 štati, ja? :D

    Briai vēl cik ilgi jāstaigā ar lielu vēderu? ja viņai tāds ir ;D

    AtbildētDzēst