DRŪMĀ PIRMDIENA

Svētdiena, 20.marts.
 Pēdējā brīvlaika diena pagāja pārsvarā ārpus mājas. No rīta ciemos atbrauca Brias tētis, šo to mājā salaboja un apciemoja Briu. Vēlāk braucām uz Arrowhead lielveikalu, kur Briai vajadzēja safilmēt to, kā viņa pavada laiku ar draugiem (priekš 16 and Pregnant raidījuma). Es nopirku kleitu priekš Prom. Tādā gaiši violetā krāsā, nu tā tīri neko... Kleitu izvēle jau ir liela, bet pārsvarā visur ir tās garās, kuras man riebjas.

Pirmdiena, 21.marts.
 Pirmā pēc-brīvlaika nedēļa iesākās ļoti dīvaini, jo, pirmkārt, es aizgulējos(protams), un pamodos no nenormāli dīvaina sapņa, + ārā lija lietus, kas vien visu padara dīvainu, jo te tas notiek apmēram vienreiz 3 mēnešos.
 Trigonometrijā sākām atkārtot visu priekš lielā midterm testa. Garlaicīgi. Aizmigu uz galda.
 Angļu valodā tā jaunā skolotāja ir tik stulba. Izskatās kā 13gadīga, uzvedas arī apmēram tāpat. Nevaru sagaidīt, kad Ms.Nilsson būs atpakaļ. Vajadzēja spēlēt kaut kādu stulbu spēli, lai viņa iegaumētu mūsu vārdus. Pēc tam izvēlējāmies tēmas lielajam research paper. Es paņēmu Croatian War, jo tas likās ģeogrāfiski vistuvākais. Cerams, ka būs viegli atrast info. 
 Kaut arī brokastis nepaēdu, pusdienās arī ēst negribējās, tāpēc paņēmu tikai poptartu. Šito man pietrūks, kad atgriezīšos LV. Nenormāli garšīgi.
 Tālāk dejošanā, protams, atkal neizdarījām NEKO.
 Fitnesa klasē bija 'vieglā diena', jo ārā lija lietus , kas nozīmēja, ka neiesim ārā skriet. Tā vietā spēlējām zālē futbolu! Bija tik sasodīti jautri, jo tajā klasē ir kādas 8 meitenes no futbola komandas. Mūsu komanda uzvarēja 3-1. Beidzot pa īstam pamodos.
 Tad pēc stundām bija paredzēta beisbola spēle, bet lietus dēļ, protams, to atcēla. Lietus šeit ir katastrofa. Viņiem te uz ielām pat nav notekcauruļu un pie māju jumtiem arī tādu nav. Ja Latvijā pēc lietus parasti ir tāds svaigs gaiss, tad šeit ir tā, ka viss paliek sasmacis un smird.
 Tad nu ripoju mājās pēc stundām, un laikam lietus dēļ atkal samiegojos un tā īsti pamodos tikai ap 7 vakarā. Mišela bija uztaisījusi nenormāli garšīgas vakariņas. Noskatījāmies Pretty Little Liars, Skins un vēl kaut ko. Pie mums ciemojās Bena suns vārdā Sunshine.



Atā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru