CEĻOJUMS TRAKTORA PIEKABĒ

Piektdiena, 17.decembris.

Oficiāli pēdējā skolas diena pirmajā semestrī!
No rīta izgāju ārā no mājas un pirmais, ko ieraudzīju, bija nekas, jo ārā bija migla!!!MIGLA!!! :D Pēdējo reizi miglu redzēju, amm, kaut kad jūlija vidū, Latvijā, tāpēc man bija diezgan liels pārsteigums. Un ārā viss tāds mitrs... bija sajūta, ka ir septembris/oktobris. Un tik smieklīgi - skolas autobusā visi sēž un tik fočē miglu un brīnās

Skolā notika tikai 3. un 4. stunda, bet 1. un 2. stundas laikā, tāpēc bija dīvaini no autobusa pa taisno iet uz vēstures klasi. Tur bija lielais noslēguma kontroldarbs, par kuru es iepriekš ļoti satraucos, jo tiešām neko nezināju (tomēr ASV vēsture kā nekā)... bet tas skolotājs ir vienkārši kaut kas unikāls... Tieši pirms kontroldarba šis nolasīja visus 60 jautājumus ar visām pareizajām atbildēm un beigās mums tik vien atlika kā pielietot atmiņu un atbildēt pareizi uz visiem jautājumiem .TAS BIJA TIK VIEGLI !! :D Tā ka šķiet, ka esmu sev nodrošinājusi A tajā klasē. Lai gan tieši pirms kontroldarba man tur bija 90%, un no 90% sākas A... Bet nu jebkurā gadījumā - laikam tikai ASV var visu gadu nemācīties, kontroldarbos nešpikot, bet tik un tā beigās dabūt vislabāko atzīmi. Haļava.

Tad bija matemātika, kur arī bija noslēguma kontroldarbs. Nu tā, samērā viegli bija. Vēl paspēju dažiem labiem aizsūtīt zīmītes ar atbildēm. Stundas beigās vēl uztaisījām klases bildi Mr.Boehm telefonā.

Un tad pēc matemātikas viss - 11:40 bijām ārā no skolas! Atbraucu mājās, paēdu, sagaidīju pārējos. Tad 2:30 p.m. Mišela mani aizveda uz futbola treniņu. Bijām tikai 11 meitenes no kādām 30-40, bet bija tik superīgs treniņš, neskatoties uz to, ka pēdējās 2 dienas ārā bija lijis un viss laukums bija vienos dubļos un visas gāzās ar saviem baltajiem krekliem. Vispār bija jautri.
+ uzzināju, ka brīvlaikā mums arī būs treniņi, par ko es biju ļoti priecīga. Savādāk pēc 2 nedēļu pārtraukuma būtu sūdīgi.

Pēc treniņa mani savāca, un mēs braucām grocery shopping. Nu tas izpaužas kā veikala rati aizkrauti ar visu iespējamo, kas izskatās garšīgs, un galu galā iztērētā nauda mērāma simtos un, atbraucot mājās, paiet pusstunda, kamēr visu to ēdienu izkrāmē un saliek vietās. Tad nu pēc ēdiena sakārtošanas paēdām vakariņas un skatījāmies TV.
Man no Latvijas jau bija pienākusi Ziemassvētku kaste no mammas, tad nu vakarā ķēros pie kastes saplosīšanas un saliku pa vietām pārējo dāvanas. Starp citu, man liekas, ka šeit Laimas šokolāde smaržo garšīgāk. Bria nevarēja nociesties pat līdz nākamajai dienai, tāpēc izdomāju, ka negaidīšu līdz Ziemassvētkiem, lai atdotu dāvanas. Galu galā piektdien aizmigu ap diviem naktī ar Latvijas smaržu istabā un bez sajūtas, ka pirmais semestris ir galā un nākamnedēļ jau Ziemassvētki.

Sestdiena, 18.decembris.

Diena iesākās ar to, ka es vienkārši nevarēju pamosties. Sākumā pamodos 8ņos no tā, ka pienāca paziņojuma sms par futbola treniņu laikiem brīvlaikā. Tad pamodos 9ņos no tā, ka pienāca vēl viena tāda pati sms. Tad atkal atslēdzos un pamodos no tā, ka suns ienāca istabā. Un galu galā tā īsti pamodos tikai pusdienlaikā.
Izmetu ārā lielāko daļu no saviem skolas pierakstiem un visādiem citādiem papīriem, paēdu brokastis.

Tad 4 pēcpusdienā izbraucām no mājas, vispirms aizbraucām uz Arrowhead (lielveikalu), kur Bens nopirka Briai dāvanu un tad devāmies uz vienu picēriju, kur satikām Mišelas draudzeni un vēl kādus 30 cilvēkus. Tad paēdām picu, paspēlējām spēles (nu tur visādas bija.. apmēram kā samazināts Go Planet) uun tad braucām uz tās draudzenes vīra māju. Viņš dzīvo tādā lauku rajonā, pagalmā ir kādi 10 traktori, 2 govis, 2 milzīgas cūkas, 2 kazas, mežacūka, ponijs un tītars. Visi tie dzīvo aplokā, kas atrodas viņa pagalmā :D Tā māja arī tādā lauku stilā...Vispār laikam tam čalim baigi patīk traktori. Mājā visur gleznas ar traktoriem, tapetes ar traktoriem, pulkstenis ar traktoriem, pat cepumu kārba ar traktoriem!! Tur nedaudz pasēdējām un tad sākās mūsu brauciens... labi, sāksim jau ar to, ka pie traktora priekšā bija piestiprināti no lampiņām izveidoti ziemeļbrieži un no kaut kurienes skanēja Ziemassvētku dziesmiņas. Tad tam traktoram bija piekabe, kas arī visa izrotāta ar gaismiņām... un, ticiet vai nē, bet es, pirmos 10 dzīves gadus nodzīvojot laukos, vēl nevienu reizi nebiju braukusi traktora piekabē!  Tad nu tur visi sasēdāmies un mūs izvadāja pa tuvākajiem māju rajoniem, kur mājas bija, maigi sakot, IZROTĀTAS , jeb - aiz lampiņām un piepūstiem sniegavīriem knapi var redzēt pašu māju. Bet nu skaisti jau, protams. Bet visforšākais no tā visa bija tas, ka atkal pārliecinājos par šejieniešu pozitīvismu (tāds vārds vispār pastāv?).. reāli - visur, kur braucām, cilvēki māja ar rokām, novēlēja priecīgus Ziemassvētkus, mašīnas taurēja un visi tādi smaidīgi.. ai, nu tik forši! :) Uz cik saderam, ka Latvijā puse no tiem cilvēkiem būtu uz mums noblenzuši kā uz pajoliņiem, kas brauc pa galveno ielu traktora piekabē?

Tad ap kādiem pus 11 vakarā braucām uz mājām. Pa ceļam mašīnā kārtējo reizi izcēlās strīds, jo Bens visādus sūdus Mišelai sarunāja un tad Mišela viņu aizveda uz mājām un teica, ka viņš mūsu mājās vairs nerādīsies.

Svētdiena, 19.decembris

Diena iesākās ar to, ka braucām savākt Benu  :D
Vēlāk atbrauca Mišelas brāļa sieva Dženija, kas palīdzēja mums taisīt zemesriekstu sviesta bumbas. Es tiku pie vislabākās daļas - mīklas mīcīšanas :) Pēc tam tās bumbas ieliek ledusskapī, tad izmērcē kausētā šokolādē un atkal liek ledusskapī... TIK NENORMĀLI GARŠĪGI !!! Latvijā būs kādreiz jāuztaisa. Cerams, ka varēs atrast kaut līdzīgas sastāvdaļas. :)
Tad vēlāk vēl pa dažiem veikaliem izbraukājāmies, jo Mišelai bija jāpabeidz Christmas shopping.
Atbraucām mājās, Bria ar Benu izravēja pagalmu , kamēr es un Mišela savācām suņu sūdus no pagalma. :D Tad paēdām vakariņas un skatījāmies filmu Friday.


Tagad ir gandrīz 2 naktī pēc šejienes laika, es taisos iet gulēt. 9 no rīta čāpošu uz treniņu.
Gan jau pirms Ziemassvētkiem vēl piekāpšu šeit. Čau


3 komentāri:

  1. Uh, tev gan tur forši iet - sūdus vāc. :D
    Bet nē, kad tu rakstīji par traktora piekabi, es vēl nebiju izlašijusi tik tālu, nu kur tu rkasti, ko par jums padomātu latvieši, nodomāju tieši to pašu, un iesmējos, kad izlasīju, ka tu to esi uzrakstījusi. :)
    Veiksmi! ;)

    AtbildētDzēst
  2. & tad Mišela viņu aizveda uz mājām un teica, ka viņš mūsu mājās vairs nerādīsies. < haha nodomāju jau, ka to viņa ir teikusi 384234 reizes un JĀ, nākamais teikums ir par to, ka braucat pēc Bena :DDDDDDD

    AtbildētDzēst
  3. pluspluslus marshmallowam :D

    AtbildētDzēst