PĀRĀK. DAUDZ. ĒDIENA.

   Otrā pilnā diena Arizonā sākās ar aizpampušu seju un izgulējušos prātu. Ap pusdienlaiku izbraucām no mājas, lai nedaudz pastaigātu pa veikaliem. Pārliecinājos, ka pusstunda joprojām ir pārāk īss laika periods, ko pavadīt milzīgā, divstāvīgā Forever 21 veikalā. Tā kā pirms izbraukšanas nepaēdām, protams, nācās paņemt kādu paiku turpat lielveikalā, neskatoties uz faktu, ka pēc divām stundām bija jāierodas Grandma's mājā uz agrajām vakariņām. Rezultātā paņēmu Chipotle bērnu komplektu, no kura nereāli pieēdos, jo amerikāņu "bērnu" komplekti ir kā vidējā izmēra komplekts Eiropā. 
  Pēc šoppinga ieskrējām veikalā, lai nopirktu saldo ēdienu vakariņām pie Grandma's. Protams, protams, kas gan cits tas varēja būt, ja ne krāsaini, nežēlīgi pārsaldināti kapkeiki un milzīga kolas pudele. Pie Grandma's ciemojās Mišelas brāļa ģimene, kuri tagad dzīvo Kalifornijā un rītdien jau atgriežas mājās (bet mēs viņus vēl satiksim nākamnedēļ Kalifornijā). Saēdāmies hotdogus, salātus, čipsus un citas veselīgas lietas, bet mūsu pašu atvesto saldo tā arī nepagaršoju - nevarēju saņemties tādam cukura daudzumam asinīs. Visi sāka runāt par sviestainiem bērnības piedzīvojumiem, par to, kurš kuram sadevis pa seju, kurš gandrīz roku izlauzis un tamlīdzīgas lietas. Šitā ģimenīte ir tik nereāli smieklīga, es nevaru... galvenais, ka visrēcīgākie joki ir tieši tiem pašiem vecākajiem, un tieši tāpēc tie joki ir VĒL smieklīgāki. Vectēvs vēl tā vienkārši vienā brīdī pajautā - kā tavam prezidentam Raimondam iet pēc operācijas? Man mute vaļā :D Nebiju domājusi, ka viņš tik ļoti interesējas par Latviju (un arī Franciju, Norvēģiju). Katrā gadījumā ļoti patīkams pārsteigums, ņemot vērā, ka pārsvarā nevienam te nekrata, kas tā tāda Latvija un kur tāda atrodas.
  Pēc vakariņām Grandma's mājā fiksi aizlaidām uz savām mājām paķert peldkostīmus un tad braucām ciemos pie Tanyas. Tanya bija tāda kā mūsu rezerves uzticības persona, kamēr skaitījāmies kā apmaiņas studentes, un, tā kā viņa bija un ir baigi foršā, protams, bija jāaizbrauc ciemos arī pie viņas. PLUS viņai ir foršs baseins pagalmā! :D Tā kā ieradāmies pie viņas ap pusdeviņiem vakarā, ārā jau bija tumšs, līdz ar to karstums diezgan paciešams. Lai gan pat pēc saulrieta ārā bija 39 grādi. Pozitīvi ir tas, ka baseina ūdeni nevajag sildīt, jo pa dienu saulē tas uzkarst tik ļoti, ka vakarā ir sajūta, ka esi iekāpis milzīgā vannā. Vienu brīdi plunčājos, plunčājos, pēkšņi paskatos uz savu roku - a tur peld beigta ķirzaka. Nice. Satikām arī abus Tanyas suņus - zeltainos retrīverus - un viņi ir tik gudri un forši, un smuki peld.
  Mājās bijām ap pusvienpadsmitiem, un man bija tāda sajūta, ka esmu gatava iet gulēt. Tomēr no iepriekšējās dienas vakariņām NYPD Pizza mums vēl bija palikusi pāri un paņemta līdzi gandrīz pilna kaste ar picu... līdz ar to man tikko bija īpaši vēlas un, kā jau vienmēr, neveselīgas vakariņas. Ups. Arlabunakti.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru